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Analysing spoken English - The cultural dimension of nutrition, health & body shape - Einzelansicht

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Grunddaten
Veranstaltungsart Proseminar
Veranstaltungsnummer 4212 Kurztext
Semester WiSe 2018/19 SWS 2
Erwartete Teilnehmer/-innen 50 Max. Teilnehmer/-innen 60
Rhythmus i.d.R. jedes 2. Semester Studienjahr / Zielgruppe
Credits 4 LP Anmeldung Anmeldepflicht , Vergabe: Automatisch(50%_FachSem./50%_Losen) (?)
Hyperlink   Evaluation Ja - freie Gestaltung
Anwesenheitspflicht Ja (mind. 80%) (?)
Anmeldefristen Anmeldung (m. Gruppenprio.) 11.09.2018 - 18.10.2018 23:59:59

Anmeldepflicht
Abmeldung bis Ende 2. Woche 20.10.2018 - 04.11.2018 12:00:00

Anmeldepflicht
Termine Gruppe: 1-Gruppe iCalendar Export
  Tag Zeit Rhythmus Dauer Raum (mögliche Änderungen beachten!) Raum-
plan
Lehrperson Status Bemerkung fällt aus am Max. Teilnehmer/-innen
Einzeltermine anzeigen
iCalendar Export
Do. 14:15 bis 15:45 s.t. wöchentlich Neubau Bühler-Campus - BC.LN.0.05 (Seminarraum) Raumplan         22
Gruppe 1-Gruppe:
Termine Gruppe: 2-Gruppe iCalendar Export
  Tag Zeit Rhythmus Dauer Raum (mögliche Änderungen beachten!) Raum-
plan
Lehrperson Status Bemerkung fällt aus am Max. Teilnehmer/-innen
Einzeltermine anzeigen
iCalendar Export
Fr. 10:15 bis 11:45 s.t. wöchentlich Altbau Bühler-Campus - BC.L.0.67 (Seminarraum) Raumplan         22
Gruppe 2-Gruppe:


Zugeordnete Person
Kontaktperson (durchführend) Zuständigkeit
Hoppe, Nicola verantwortlich und durchführend
Studiengänge
Abschluss Studiengang Semester ECTS Kontingent
Bachelor B.A. I I M
Bachelor B.A. I K Ü
LSF - Module
Modulkürzel Modultitel
BIIMa-S21 S2-1: Sprachwissenschaftliches Proseminar
BIIM-S2-4 S2-4/IKK8: Analysing spoken English
0ERA-4LP Veranstaltungen mit 4 Credits f. ausl. Programmstud. (ERASMUS)
Zuordnung zu Einrichtungen
Inst. für Interkulturelle Kommunikation
Inhalt
Literatur

Will be made available during the seminar.

Voraussetzungen

It is highly recommended that you have attended and passed Introduction to Cultural Studies, Cultural Studies in Practice and Methods of Applied Linguistics.

Lerninhalte

The cultural dimension of nutrition, health & body shape

This seminar aims to further develop the theoretical and methodological skills acquired in Cultural Studies in Practice and Methods of Applied Linguistics with a focus on spoken data relating to any aspect of nutrition, health and/or body (images) in modern Western society. Students will be asked to critically question how myths relating to beauty, health and nutrition are the product of cultural hegemony and how subject positioning by means of language within any discourse relating to beauty, health and nutrition either reproduces, opposes or renegotiates the dominant ideologies which our culture in general and our personal behavior in particular is based on.

The language of instruction will be English, literature will be available in both English and German. A good command of English is hence necessary for successful participation.


Please note that if you miss the first session and fail to notify me in advance, you might not be able to participate in the course.

Zielgruppe

Prüfungsleistungen:

BA IIM (PO 2014 Modul S2-4): Präsentation

BA IIM (PO 2009 Modul S2-1): Präsentation und Hausarbeit

ERASMUS


Strukturbaum
Keine Einordnung ins Vorlesungsverzeichnis vorhanden. Veranstaltung ist aus dem Semester WiSe 2018/19 , Aktuelles Semester: SoSe 2024
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